Boka en guidad fiskedag hos oss!

.

tisdag 11 november 2014

Mycket trevlig körning idag!

Idag blev det en mycket trevlig körning på Vänern! Men det kunde gått illa när kunden började bli sjösjuk när ja precis hade fått i grejerna!:( Men det gick snabbt över, och tur va väll det för det dröjde inte länge innan det (skrek) till bra på taket! Det var en fin lax som tagit en strike pro i ytan, Och för en som aldrig fiskat lax var det en bra kamp!:) men efter en stund kunde dagens första håvas!
En riktigt fin lax på 81 cm och 6.5 kg. Grattis! Och detta var bara början på en riktigt bra dag! Efter nån timme och nån tappad fisk var det dax igen, samma strike pro igen! Nu gick det lite lättare :) 
5.5 kilo! Sen tappade vi nog 3 fiskar på rad innan det var en som ville med ända upp! Även detta var en mycket fin lax på 6 kilo och det började se riktigt bra ut i ( baljan)!:)
Sen tappade vi ytterligare några fiskar:( men man kan ju inte vara annat än nöjd en dag som denna med denna snitt vikten!  Vi kör på och dagen börjar lida mot sitt slut, vi har inte känt nått på nån timme så plötsligt smäller det på igen och den får kaptenen drilla säger han!:) kanske började han bli trött i armarna:) men ja tackade och fick även ja drilla en fin lax på ca 4.5 kilo Minst i dag sa ja och han var nöjd med 3 fiskar så den fick simma vidare! Det mästa tog på strike pro ( brutalböj) idag.
Grym färg! 
Så här nöjd kan man va efter en dag på sjön, och man kan väll säga att JulLaxen är fixad för honom! Ca 18 kilo :) Än har vi lediga dagar, Ring så ordnar vi en fiske dag för er! Över å ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar